Vullen van de ijsbaan in Wagenborgen

 

zondag 25 februari hebben wij ijsbaan vereniging Nooitgedacht geholpen om de ijsbaan te vullen, door een fout in het sluizensysteem is het water van de ijsbaan weggelopen en zit er nu een kans in dat er van de week niet geschaatst kan worden. Door onze hulp met het besproeien van de ijsbaan hopen wij dat er de komende week toch geschaatst kan worden.

overzicht oud en nieuw 2017/2018

   

Omstreeks 22.50 uur kwam de eerste melding binnen voor een buitenbrand op de kruising van de Hoofdweg/G.Boelmanweg. Bij aankomst bleek er een vreugdevuurtje te branden die op verzoek van de politie moest worden geblust. Later de nacht werden wij nogmaals opgeroepen om op hetzelfde kruispunt een vuurtje te blussen. Het afval werd na het blussen meteen door de gemeente afgevoerd om herhaling te voorkomen.

Niet alleen op de Hoofdweg brandde een vreugdevuurtje. Omstreeks 05.00 uur werden wij nogmaals gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Hibiscusstraat. Nieuwjaarsochtend werd er nog een kleine vuurtje geblust aan de Familie Bronsweg in Wagenborgen

Sinterklaas en zijn pieten komen langs op de kazerne

   

 Afgelopen zaterdag bezochten Sinterklaas en zijn pieten onze brandweerkazerne. De kinderen zijn goed verwend en hebben een leuke middag gehad!

 

 

brandkranen controle


  

 Vanmorgen hebben we in onze verzorgingsgebied de brandkranen gecontroleerd. Brandkranen willen wel eens vast komen te zitten met zand of door middel van roestvorming. Elke put wordt daarom ook gecontroleerd. Mochten de kranen niet goed in orde zijn, dan wordt dat gemeld en verholpen.

 

 

 

 

19-10-2017 Onze collega Lya Jansema is door ons aangenaam verrast

 

Onze collega Lya Jansema, die vandaag 50 jaar is geworden, is door ons aangenaam verrast. Traditiegetrouw wordt een jarige Sarah door ons in het zonnetje gezet. Zo ook bij Lya, donderdagmorgen in alle vroegte werd de tuin van haar woning van de nodige versierselen voorzien.Uiteraard ontbrak een groot bord met een toepasselijke leus niet. Lya is bij de brandweer actief als manschap en WVD.